Reserveren? 0180 786 669
Contact: info@bistro-LR.nl

Over ons

Anouk is geboren in Rotterdam. Ze heeft een jongere zus en broer en groeit op bij haar ouders in Capelle aan den Ijssel. Na de middelbare school begint ze met werken in de horeca bij diverse locaties. Door haar leergierige aard blijft ze groeien en leert de fijne kneepjes van het vak. In haar vrije tijd tennist ze graag en ze is dol op lezen en puzzels maken.

 

Chris is geboren in Versailles, Frankrijk. Op jonge leeftijd verhuizen zijn ouders met hem en zijn oudere broer naar Krimpen aan den IJssel waar hij opgroeit. Hij begint al vroeg met werken in de horeca en is daarbuiten vaak te vinden op de tennis- of golfbaan. Na zijn studie bedrijfskunde blijft het toch kriebelen en begint hij met werken in de keuken waar hij alles over wilt leren.

Ondertussen komt er een idee voor een eigen zaak en samen brainstormen ze over het wie, wat en waar van de bistro. Na een aantal jaar zijn de plannen vergevorderd en besluiten ze ervoor te gaan. Ze horen over het vernieuwde winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel wat precies in het straatje past. 1 april 2020 krijgen ze de sleutel van de casco unit en na 3 maanden bouwen en hard werken opent op woensdag 17 juni La Retraite haar deuren en gaat hiermee een droom van het stel in vervulling.

La Retraite logo